Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au confiscat, noaptea trecută, în Vama Giurgiu, peste 200 de articole vestimentare contrafăcute care, dacă erau vândute, ar fi putut ajunge la o valoare de 51.000 de lei.

    Potrivit Poliţiei de Frontieră Giurgiu, marfa a fost găsită într-un autocar ce efectuează  transport internațional de persoane.

    „Colegii noștri au descoperit, în compartimentul pentru marfă, printre bagajele pasagerilor, cantitatea de 235 articole vestimentare, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. În cadrul cercetărilor polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparțin șoferului, un cetățean turc, în vârstă de 48 de ani”, au anunţat poliţiştii de frontieră giurgiuveni.

    Conform sursei citate, bărbatul nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, iar bunurile, în valoare estimată de  51.970 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

    „În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet”, a mai anunţat Poliţia de Frontieră Giurgiu.

    Comentariile sunt închise.