Doi bărbaţi de 18, respectiv 37 de ani din comuna Săbăreni, judeţul Giurgiu, au fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi că au furat mai multe produse alimentare şi nealimentare dintr-un depozit situat în comuna menţionată.

  Poliţia Giurgiu spune că a fost sesizată cu privire la fapta celor doi, pe 17 noiembrie, deşi bărbaţii ar fi dat spargerea la începutul acestei luni.

  “Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bolintin-Vale au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o societate comercială, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe produse alimentare și nealimentare, din incinta depozitului societății, situat în comuna Săbăreni, județul Giurgiu.

  În urma cercetărilor (…) , s-a stabilit faptul că, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie a.c., doi bărbați, de 18 și 37 de ani, din comuna Săbăreni, județul Giurgiu, ar fi sustras produse alimentare și nealimentare, din incinta depozitului societății comerciale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei”, a anunţat IPJ Giurgiu.

  Conform sursei citate, pe 22 noiembrie  a.c., au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor doi bărbați, fiind descoperite o parte dintre bunurile sustrase.

  “În urma probatoriului administrat, cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 23 noiembrie a.c., aceștia sa fie prezentați instanței de judecată cu propuneri procedurale”, au mai anunţat poliţiştii giurgiuveni.

  Comentariile sunt închise.