Un băiat în vârstă de 12 ani din satul Niculeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost bătut şi ameninţat cu un cuţit de către alţi copii, cu vârste între 10 şi 14 ani. Incidentul a avut loc în curtea căminulului cultural din localitatea amintită şi scenele au fost filmate şi postate pe o reţea de socializare.

    Potrivit presei locale, în imagini se vede cum victima, deşi era căzută la pământ, era lovită în continuu cu pumnii şi picioarele. Agresorii l-ar fi atacat pe băiat pentru că acesta l-ar fi înjurat pe unul dintre ei.

    „În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Sectiei nr. 3 Poliție Rurală Butimanu s-a constatat faptul că, la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în vecinătatea Căminului Cultural din localitatea Niculeşti, un minor, în vârstă de 12 ani, ar fi fost agresat fizic de alți minori, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, din localitatea Niculeşti.

    În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a anunţat Poliţia Dâmboviţa.

    Agresorii l-ar fi ameninţat pe băiat şi cu un cuţit. Cu toate acestea, până ieri, 15 noiembrie, nu ar fi fost depusă nicio plângere.

    Comentariile sunt închise.