Poliţiştii ilfoveni au făcut marţi, 15 noiembrie, peste 70 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Dâmbovița, Dolj, Olt, Gorj, într-un dosar de înşelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu un prejudiciu de peste 550.000 de lei.

    Potrivit IPJ Ilfov, percheziţiile au fost făcute la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile mai multor persoane.

    În total vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări. Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei”, a transmis IPJ Ilfov.

    Conform sursei citate, acţiunile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Dolj, Gorj și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române.

    Comentariile sunt închise.