Primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol, a anunţat că a semnat, pe 17 aprilie, contractul de finanțare pentru modernizarea străzii Liliacului cu fonduri din Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

  „Vom avea 9,95 milioane de lei (circa 2 milioane euro) pentru a moderniza infrastructura pe această stradă, în baza Ordinului ministrului dezvoltării.

  După cum vedeți, lucrurile necesită timp. Important este însă rezultatul final. Nu există zi în care împreună cu colegii mei să nu muncim pentru a crește calitatea vieții în căminul nostru. Știu că munca din spate nu se vede tot timpul, dar îmi doresc să știți și să credeți cu tărie că nu stăm niciodată! Suntem tot timpul în mișcare, tot timpul axați pe rezolvarea problemelor. Doar că multe nu depind de noi. Trebuie să avem răbdare și încredere cu toții. Este casa noastră, a tuturor. Și împreună vom transforma Dragomirești-Vale într-o comunitate model”, a transmis primarul Gheorghe Socol.

  Primarul din Dragomireşti Vale i-a mulţumit ministrului Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, pentru sprijin.

  „Mai vreau să punctez un lucru, pe care l-am subliniat într-un comentariu aici pe Facebook. Știu că nu am avut cea mai bună abordare privind comunicarea, raportat la așteptările dumneavoastră. Am crezut că munca și fiecare pas înainte vor fi suficiente. Și m-am limitat la a vă comunica rezultatele.

  Adevărul este însă că în epoca rețelelor sociale, raporturile de comunicare între aleși și cetățeni trebuie să fie mai strânse. Există riscuri, pentru că noi suntem câțiva iar dvs câteva mii cu probleme diferite, opinii diferite, curiozități diferite.

  Și nu tot timpul o autoritate locală va putea susține un ritm atât de ridicat de comunicare, pe lângă munca efectivă de administrare (care nu este deloc ușoară în România), însă este clar că îl vom îmbunătăți. Ne uităm în urmă, învățam din erori, însă de mers… mergem doar înainte”, a mai declarat primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

  Foto: Primăria Dragomireşti

  Comentariile sunt închise.