Drumuri moderne, un oraş dezvoltat. În Bragadiru, în mandatul primarului Gabriel Lupulescu, au fost modernizate peste 50 de străzi, una dintre acestea fiind şi strada Iernii. Recent, edilul a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu artera rutieră înainte şi după asfaltare.

  „În ultimii 2 ani și 10 luni de când sunt primar, am concentrat eforturile pentru a transforma infrastructura rutieră a orașului. Peste 50 de străzi au fost modernizate, inclusiv artere cruciale pentru fluidizarea traficului.

  Un exemplu notabil este Strada Iernii, care acum conectează celelate cartiere ale orașului nostru cu Cartierul Latin. Dintr-un simplu drum de țară, am creat o arteră vitală, care nu doar că ușurează traficul, dar și reduce timpul petrecut de noi, locuitorii, în deplasări. Sunt entuziasmat să vă spun că acesta este doar începutul! Voi continua să lucrez neîncetat pentru a moderniza fiecare stradă din Bragadiru, pentru că voi meritați să trăiți într-un oraș care prosperă!”, a transmis primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

  De asemenea, pe 11 aprilie, edilul anunţa că a verificat starea lucrărilor de reabilitare atât a străzii Iernii, cât şi a Jadului.

  „Sunt încântat să constat că progresul este conform planului și nu sunt întârzieri. Modernizarea acestor artere vitale este esențială pentru îmbunătățirea fluxului de trafic și va contribui semnificativ la eficientizarea deplasărilor zilnice. 🚗

  Vă mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea de care dați dovadă pe parcursul desfășurarii acestor lucrări. Împreună, dezvoltăm un Bragadiru mai accesibil și mai primitor pentru toți!”, a subliniat primarul Gabriel Lupulescu.

  Comentariile sunt închise.