Primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, a anunţat, pe 16 aprilie, că a fost finalizată recepția noii clădiri destinată Grădiniței Numărul 4.

    „Cu mare bucurie, vă împărtășesc vești excelente pentru comunitatea noastră! A fost finalizată recepția noii clădiri destinată Grădiniței Numărul 4, situată în cartierul Independenței, strada Dealului, care va deschide porțile pentru tinerii noștri odată cu debutul anului școlar. Educația este fundamentul pe care se clădește viitorul, iar angajamentul meu față de acest ideal rămâne neclintit. Voi continua să lucrez neobosit pentru a asigura condiții excelente de învățare pentru copiii noștri.

    În următoarele luni, ne vom dedica eforturilor de a dota Grădinița Numărul 4 cu echipamentele necesare, creând un mediu stimulativ și confortabil pentru preșcolari. Aceasta este doar începutul, deoarece ne propunem să extindem rețeaua educațională din localitate, deschizând noi orizonturi pentru generațiile viitoare”, a declarat primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

    Comentariile sunt închise.