Reprezentanţii firmei Construcţii Erbaşu, cei care fac lucrările în cadrul proiectului de reabilitare şi extindere a Campusului Şcolar al Liceului „Mihail Kogălniceanu” din Snagov, au făcut câteva precizări, pe 8 aprilie, despre acest proiect ambiţios.

    „Suntem încântați să vă anunțăm demararea unui nou proiect dedicat infrastructurii educaționale din România: reabilitare şi extindere a Campusului Şcolar al Liceului „Mihail Kogălniceanu”.  Proiectul are în vedere consolidarea clădirilor existente ale internatului, cu o capacitate actuală de 25 de camere, a sălii multifuncționale, precum și extinderea construcțiilor existente. La finalizarea lucrărilor, internatul va dispune de 50 de camere (fiecare cu baie proprie), o sală de mese, o sală de lectură și cabinete medicale modernizate.

    Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții, are ca beneficiar final Consiliul Local Snagov și va fi realizat de echipa noastră împreună cu Cros Construct, Selfconsulting, Professional Tech Construct Design și Dot Architecture and Engineering. Construim pentru viitor. În România”, au transmis cei de la Construcţii Erbaşu.

    Comentariile sunt închise.