Reprezentanţii Primăriei Chiajna au anunţat, pe 10 aprilie, că sunt în plină desfăşurare lucrări de curăţenie pe străzile localităţii.

  „Așa cum v-am obișnuit, în fiecare primăvară demarăm acțiuni ample de curățenie stradală. Anul acesta, am intrat în a șasea săptămână de curățenie generală pe străzi și în parcurile de relaxare aflate în administrarea Primăriei Chiajna. Avem echipe de curățenie pe toate străzile, de aceea venim cu solicitarea de a nu parca autovehiculele pe partea carosabilă, astfel încât lucrătorii de la salubritate sau utilajele cu perie să își poată face treaba în condiții decente.

  În majoritatea parcurilor am recondiționat sau schimbat aparatele de joacă și băncile, am efectuat revizii la sistemele de iluminat și irigat și am înlocuit arborii uscați. De asemenea, s-au făcut reviziile anuale ale fântânilor arteziene.

  Cum toate parcurile sunt monitorizate video de Poliția Locală Chiajna, vă sugerăm să păstrați curățenia pentru a evita eventualele amenzi.

  Venim cu o veste bună, și anume, în imediata vecinătate a parcului din strada Speranței vom da în folosință o parcare publică de 150 de locuri, parcare cu zone verzi pe spații interioare”, au transmis reprezentanţii Primăriei Chiajna.

  Foto: Primăria Chiajna

  Comentariile sunt închise.