Mesajul 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃, Hubert Thuma: “Ce vor face copiii beneficiari ai sistemului de protecție socială, după vârsta de 18 ani? Este o întrebare la care ne gândim tot mai des. Și eu, și colegii mei. Le-am propus celor din cadrul DGASPC Ilfov să organizeze ateliere pentru orientarea profesională a adolescenților de peste 15 ani, care se pregătesc să-și ia viața în propriile mâini și să facă alegeri.”

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, cu sprijinul Consiliul Județean Ilfov, CJRAE – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov și ISJI – Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, a organizat evenimentul 𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝘀𝗮𝗹𝘃𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲𝗮𝘇𝗮̆ la Casa de Cultură Măgurele, dar și la Otopeni.

  Directori ai liceelor din Ilfov, consilieri școlari, membri ai Asociației Lindenfeld, cu toții au stat laolaltă și au vorbit deschis copiilor despre alegerea unei meserii, a unui drum în viață potrivit pentru ei, care să le aducă satisfacție și succes.

  Au întrebat, au răspuns, au analizat și au plecat hotărâți – trebuie să ajungem mari!

  Astfel de întâlniri vor continua.

  Comunicat CJ Ilfov

  Mai multe imagini AICI

  Comentariile sunt închise.