Primarul comunei Domneşti, Ioan Adrian Ghiţă, a anunţat, recent, că unul dintre elevii din localitate s-a calificat la etapa naţională a Concursului Şcolar de Biologie.

    „Aproape de sfârșitul lunii trecute, vă spuneam despre cei doi elevi din Domnești, Munteanu Dragoș Florin și Olteanu Matei Călin, care s-au calificat la olimpiada de matematică – etapa națională. Între timp, pe 06 aprilie, a avut loc Concursul Şcolar Naţional de Bilogie – etapa județeană, la care au participat 115 elevi din clasele V-VIII din Ilfov. Cu mândrie, vă aduc la cunoștință că unul dintre cei doar şase elevi calificaţi la etapa naţională a fost Munteanu Dragoş Florin.

    Felicitări elevului pentru performanța în învățătură, domnului profesor îndrumător Martinescu Dorin, dar și părinților pentru buna creștere!

    Eu vă asigur de faptul că educația copiilor noștri a fost, este și va rămâne o prioritate importantă pentru mine și voi căuta întotdeauna să le asigurăm cele mai bune condiții de dezvoltare.

    Doamne ajută să auzim tot mai des astfel de vești bune despre toți copiii noștri!”, a transmis primarul Ioan Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.