Primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea, a venit cu veşti importante, pe 5 aprilie, cu privire la proiectul de extindere a zonei de studiu pentru reţelele de apă şi canalizare.

    „Cu referire la proiectul aprobat în ședința de Consiliu Local Berceni, ce a avut loc în data de 03.04.2024, pe ordinea de zi aflându-se obiectivul de extindere a zonei de studiu pentru apă-canal în comuna Berceni, vin cu vești importante.

    Astăzi, 05.04.2024, a fost deschis programul de finanțare „Programul vizând sisteme de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate” de către Administrația Fondului pentru Mediu. Cu eforturi susținute, comuna Berceni a reușit să depună în timp record: în doar 4 minute de la deschiderea liniei de finanțare, obținând astfel un loc eligibil pentru finanțare. Fondurile s-au epuizat în doar 13 minute, iar în județul Ilfov au fost depuse un total de 8 proiecte. Mulțumesc tuturor celor implicați în atingerea obiectivului dorit! Putem adăuga încă o reușită în palmaresul nostru.

    Acest succes înseamnă că avem șansa de a accesa fonduri esențiale pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare în comuna noastră. Este un pas semnificativ către îmbunătățirea condițiilor de viață pentru toți locuitorii noștri”, a transmis primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

    Comentariile sunt închise.