Primăria Chiajna a transmis, pe 5 aprilie, mai multe precizări pe tema unor lucrări neconforme efectuate pe raza localităţii.

  „Vă transmitem următoarea informație, ca urmare a numeroaselor sesizări pe care le primim prin poșta electronică a instituției, sesizări care se referă la unele lucrări neconforme de pe teritoriul localității noastre: avem cunoștință de lucrări de asfaltare neconforme, un prim exemplu fiind lucrările de reabilitare de pe străzile Toamnei și Înv. Sîrbu Constantin. Vă informăm că aceste lucrări nu au fost recepționate de Primăria Chiajna, acest lucru urmând a se face după remedierea defectelor.

  Azi, pe strada Preot Sebe Costin, am dispus refacerea trotuarelor pe o lungime de peste 100 de metri, din cauza faptului că nu a fost turnat asfaltul conform normelor tehnice stabilite.

  Vă informăm că toate aceste lucrări de refacere sunt făcute din banii societății cu care avem contract de reabilitare a străzilor.

  Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim un sfârșit de săptămână excelent!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Chiajna.

  Foto: Primăria Chiajna

  Comentariile sunt închise.