Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a anunţat, recent, că au fost transmise la Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentațiile pentru execuția a trei noi noduri rutiere pe drumurile naționale de pe raza județului Ilfov.

    “Aceste noi noduri rutiere se realizează la solicitarea și în colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, prin domnul președinte Thuma Hubert și autoritățile locale, în următoarele localități: Afumaţi, cu sprijinul domnului primar Gabriel Dumănică -Amenajarea unui punct de întoarcere pe DN2 la ieșirea din localitatea #Afumați spre #Urziceni. Bragadiru, cu sprijinul domnului primar Gabriel Lupulescu -amenajare sens giratoriu la intersecția DN6 cu DJ 401A, în orașul #Bragadiru. Cornetu, cu sprijinul domnului primar Stoica Adrian Eduard – amenajare sens giratoriu la intersecția DN6 cu străzile Podișor și Școlii, în localitatea #Cornetu”, a transmis Scrioşteanu.

    Conform sursei citate, durata contractelor este de 6 luni, din care 2 luni pentru etapa de proiectare și 4 luni pentru etapa de execuție.

    “Realizarea acestor noduri rutiere reprezintă o creștere a siguranței, a fluidizării traficului cât și a consolidării dezvoltării unor zone economice”, a subliniat Irinel Scrioşteanu.

    Comentariile sunt închise.