Drumuri asfaltate, trotuare moderne, un oraş în plină dezvoltare. Continuă programul de reabilitare a infrastructurii rutiere, în Bragadiru, iar primarul Gabriel Lupulescu a anunţat, pe 18 martie, că sunt aproape gata lucrările efectuate pe mai multe străzi.

  „Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe străzile Speranței, Oituz și Monumentului din Bragadiru se apropie de final. Aceste îmbunătățiri includ reabilitarea trotuarelor și asfaltarea străzilor, măsuri care vor îmbunătăți condițiile de circulație și vor crește siguranța pentru toți participanții la trafic. Vă mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea de care dați dovadă pe durata desfășurării acestor lucrări esențiale pentru dezvoltarea orașului”, a anunţat primarul Gabriel Lupulescu.

  De asemenea, pe 20 martie, edilul a anunţat că intră în reabilitare şi strada Jadului.

  „După cum v-am promis, dragi bragadireni, modernizarea orașului nostru continuă cu pași siguri.

  De luni, 25 martie, vom începe lucrările pe strada Jadului, care leagă cartierele Scandinavia și Fortuna de cartierul Independenței, trecând pe sub pasarela de la centură. Mă angajez ca aceste lucrări să fie finalizate în termen de 30 de zile, aducând îmbunătățiri semnificative infrastructurii și calității vieții în orașul nostru”, a subliniat primarul din Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

  Foto: Primăria Bragadiru

  Comentariile sunt închise.