Anunţul a fost făcut, pe 20 martie, de către primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă. El a amintit faptul că, în 2023, a fost semnat un contract de finanţare cu Administraţia Fondului pentru Mediu, într-un proiect ce prevede modernizarea

    Școlii Gimnaziale „Gheorghe Corneliu” privind eficiența energetică.

    „Între timp, departamentul de achiziții al primăriei s-a ocupat de procedurile de licitație necesare, iar în scurt timp, vom începe lucrările de modernizare ce presupun: reabilitarea termică a clădirii, schimbarea tâmplăriei exterioare, schimbarea centralei termice existente în clădirea veche cu o centrală termică mai performantă și cu funcționare în condensație, înlocuire calorifere din corpul vechi, montare panouri solare pentru apă caldă, înlocuire rețele de conducte pentru alimentarea cu energie termică în corpul vechi și montare rețea de conducte noi pentru apă caldă în ambele corpuri”, a spus Adrian Ghiţă.

    Primarul din Domneşti a precizat că, de asemenea, va fi reamenajat terenul curţii interioare, va fi refăcut trotuarul perimetral, va fi realizat un sistem de iluminat exterior ornamental şi va fi montată instalaţia de paratrăsnet.

    „Totodată, vor fi refăcute zugrăvelile interioare, tâmplăria şi grupurile sanitare. Le mulțumim părinților și cadrelor didactice pentru înțelegerea faptului că a trebuit să eliberăm clasele și să desfășurăm lucrările simultan cu orele de curs, astfel încât să finalizăm acest proiect până la începerea noului an școlar! Suntem alături, ca de obicei, de copiii noștri, pentru ca ei să aibă un mediu școlar cât mai propice și armonios pentru dezvoltarea lor!”, a precizat primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.