Primarul comunei Snagov, Anghel Mihai, a anunţat, pe 13 martie, că proiectul privind Liceul „Mihail Kogălniceanu” a intrat în linie dreaptă. Mai întâi, a avut loc o întâlnire la sediul Companiei Naţionale de Investiţii, acolo unde a fost stabilit planul de începere a lucrărilor.

  „Astăzi, la ora 10:00, la sediul Companiei Naționale de Investiții a avut loc prima ședință tehnică cu privire la începerea lucrărilor de construcții la Liceul Mihail Kogalniceanu, întâlnire la care au participat reprezentanții CNI, reprezentanții constructorului, respectiv Grupul de companii ERBAȘU și CROS CONSTRUCT SRL, proiectanți, arhitecți ş.a.m.d.

  În cadrul întâlnirii a fost stabilit planul de începere a lucrărilor, documentația necesar a fi obținută pentru fiecare etapă, modul de organizare a lucrărilor, precum și alte aspecte referitoare la execuția acestora. Prin urmare, începând de luni 18 martie 2024 va începe organizarea de șantier în teren pentru etapa de proiectare și executare a lucrărilor. Fac din nou apel la înțelegere din partea locuitorilor riverani liceului, pentru că va urma o perioadă de disconfort în perioada lucrărilor, care, conform proiecțiilor, vor dura până la sfârșitul anului 2025. Așadar, în sfârșit vom avea liceul mult așteptat!”, a anunţat primarul Anghel Mihai.

  Două zile mai târziu, pe 15 martie, a urmat o vizită în teren.

  „Cel mai important proiect educațional din comuna noastră devine realitate: în cursul zilei de ieri, am efectuat, împreună cu reprezentanții companiei Erbasu, prima vizită în teren pentru a pune la punct detaliile construcției noii școli. Astăzi, am emis autorizația de construire pentru organizarea de șantier și începând cu data de 18.03.2024, vor începe lucrările de organizarea de șantier.

  De aici, următorul pas este realizarea unor sondaje pentru fundațiile construcțiilor actuale, pentru a inspecta starea clădirilor și a determina dacă este necesară o consolidare. Respectăm toate procedurile și planificăm cu mare atenție; acest proiect este esența comunității și responsabilitatea noastră de a oferi copiilor noștri cele mai bune condiții de studiu”, a declarat, pe 15 martie, primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

  VIDEO, AICI

  Foto: Primăria Snagov

  Comentariile sunt închise.