Continuă derularea proiectelor de dezvoltare şi modernizare, în Domneşti.

    Primarul Ioan Adrian Ghiţă a anunţat, pe 15 martie, că a semnat un nou contract pentru un proiect de infrastructură rutieră. Este vorba despre reabilitarea şi modernizarea străzii Intrarea Teiului.

    „Mai exact, Intrarea Teiului fiind o stradă cu o lungime de 1041 metri și cu doar 4 metri lățime în domeniul public, am considerat că este necesară lărgirea acesteia la două benzi de circulaţie Astfel, în vederea asigurării circulației rutiere pe 2 benzi, a fost necesară demararea procedurii de expropriere pentru cauză de utilitate publică a unei suprafețe de 1800 mp, la finalul lucrărilor de modernizare, Intrarea Teiului va avea 6 metri lățime carosabil.

    După cum știți, lucrările de iluminat public și de extindere a rețelelor de apă și canalizare și gaze naturale deja au fost realizate pe această stradă, astfel că această asfaltare va fi ultimul disconfort pe care îl veți resimți și vă mulțumesc pentru răbdare și înțelegere, e un disconfort necesar dezvoltării!”, a transmis primarul Ioan Adrian Ghiţă.

    Conform sursei citate, lucrările vor începe imediat după constituirea garanției de bună execuție, respectiv după data de 20 martie, iar termenul acestora de finalizare este de 3 luni, din care 1 lună pentru proiectare și verificare tehnică și 2 luni pentru execuție.

    Comentariile sunt închise.