Reprezentanţii Primăriei Afumaţi au anunţat, pe 14 martie, că au fost finalizate lucrările de execuţie la un nou teren sintetic multifuncţional(pentru teren de tenis de picior şi baschet) cu nocturnă, situat în Cartierul de Tineret, pe strada Albăstrelelor, zona Deal-Skate Park.

  „Primarul Gabriel Dumănică a iniţiat acest proiect pentru ca afumăţenii din această zonă a comunei să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze la celelalte locaţii existente, având în vedere traficul rutier tot mai aglomerat de pe Drumul Naţional 2”, au spus cei de la Primăria Afumaţi.

  Conform sursei citate, această locaţie dispune de un teren în suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi, ce permite realizarea de noi spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, dar şi a unui noi teren sintetic de fotbal de dimensiuni mari, cu nocturnă, foişor şi aparate de fitness.

  Evenimentul de inaugurare a avut loc pe 14 martie.

  „La eveniment a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, care a subliniat beneficiile adoptării unui stil de viaţă sănătos, dar şi faptul că va susţine cu tărie marile proiecte de dezvoltare pe care Primăria Afumaţi le are în derulare. Amintim proiectul de extindere a reţelei de apă şi canalizare în toată zona Deal, zona Piua(râul Pasărea), DN2, Doraly şi zona de Centură, în asociere cu CJ Ilfov, care a trecut de faza de licitaţie, urmând să fie anunţat constructorul şi să înceapă lucrările”, au precizat reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

  „Terenul multifuncţional vine ca o completare a parcurilor amenajată în această zonă, creând, astfel, un nou spaţiu excelent în care cei mici, dar şi cei mari, pot să facă mişcare în aer liber, în condiţii sigure şi moderne”, a spus şi primarul Gabriel Dumănică.

  Primăria comunei Afumaţi îşi propune să crească suprafaţa spaţiilor de agrement şi de relaxare din localitate, echilibrate pe zone ale comunei, pe baza indicatorilor de densitate a populaţiei şi în funcţie de terenurile pe care Primăria şi Consiliul Local le deţin în proprietate.

  Această lucrare face parte din cele circa 60 de proiecte cu finanţare din fonduri europene, guvernamentale, judeţene, dar şi din bugetul local al comunei Afumaţi, ce vor fi finalizate în următorii 2 ani.

  Foto: Primăria Afumaţi

  Comentariile sunt închise.