Primarul Chiajnei, Mircea Minea, a postat, pe 14 martie, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a venit cu precizări despre cele mai importante lucrări de infrastructură rutieră din comună.

    „Vreau să aduc la cunoştință tuturor locuitorilor comunei Chiajna, faptul că lucrarea începută pe strada Tineretului, este o lucrare care include închiderea inelului de apă şi canal începută în comuna noastră și care se realizează în parteneriat cu Sectorul 6 și Militari Shopping Center, astfel încât tot în acest moment se realizează, în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic, un sens giratoriu, la capătul străzii Tineretului care va străpunge parcarea centrului comercial”, a spus Mircea Minea.

    Referitor la strada Roții (drum ce aparține de Sector 6), edilul din Chiajna a precizat că, la solicitarea Brigăzii Rutiere a municipiului Bucureşti, s-a luat decizia schimbării regimului de prioritate (măsură provizorie), în vederea fluidizării traficului pe Bulevardul Iuliu Maniu, sector 6, respectiv, ieșirea din municipiul Bucureşti spre A1.

    „După finalizarea tuturor lucrărilor mai sus amintite, pe strada Sergent Ilie Petre va circula o linie de transport public călători pe care vor fi amplasate patru stații pentru călători. Menționez și faptul că, după analiza instituțiilor abilitate, s-a luat decizia ca:

    – strada Tineretului să fie închisă; de a se circula, provizoriu, pe bucata de drum cuprinsă pe strada Rezervelor, între strada Osiei si strada Apeductului, pe dublu sens, cu un sens giratoriu la capătul străzii Apeductului; bucata de drum dintre strada Roții și strada Osiei, să fie circulată cu sens unic, dar pe două benzi; bucata de drum dintre strada Rezervelor și strada Sg. Ilie Petre, să fie circulată cu sens unic (pentru a se evita blocajele în zona străzii Tineretului). Sunt demersuri multe, însă așa cum ştiți lucrăm de mult la aceste proiecte, fiind într-un continuu proces de dezvoltare, toate acestea contribuind la conturarea unei comune moderne și accesibile pentru noi toți. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigur de tot sprijinul necesar în această perioadă de transformare!”, a precizat primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

    Comentariile sunt închise.