Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a amintit, recent, că serviciul de încasare a impozitelor, taxelor și amenzilor în numele Primăriei Chiajna, funcționează și prin intermediul Stațiilor de plată SelfPay, astfel încât să poată fi evitate ghișeele și obositoarele cozi.

    „Acum, este mult mai simplu și eficient, având atâtea opțiuni de plată, atât numerar cât și prin intermediul cardului bancar.

    Toate persoanele, fizice sau juridice, beneficiază de o scutire de 10% a impozitului, dacă acesta este achitat până la data de 31 Martie 2024.

    Totodată, doresc să vă supun atenției faptul că există și alte mijloace de plată, în cazul în care nu doriți să vă deplasați și anume prin intermediul platformelor ghișeul.ro si platesconline.ro .

    Toate aceste mijloace de plată sunt menite să faciliteze viața cetățenilor din Chiajna, evitând timpul pierdut la cozi și aglomerația, astfel, stațiile de plată Selfpay au fost amplasate în Chiajna, în magazine de retail modern (Penny, Careefour, Mega Image), supermarket-uri dar și în magazinele din proximitatea locuințelor cetățenilor comunei noastre”, a transmis primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

    Comentariile sunt închise.