Femeia a fost celebrată şi la Gruiu de către primarul Ion Samoilă şi echipa sa, prin oferirea de flori tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit pe stradă, dar şi din unităţile de învăţământ. De asemenea, cu acest prilej, a fost organizat un spectacol cu artişti îndrăgiţi din mai multe genuri muzicale.

  „Dragi doamne şi domnişoare din comuna Gruiu, vreau să vă transmit cele mai calde urări de bine și apreciere. Fiecare dintre voi joacă un rol esențial în inima comunității noastre, îmbogățindu-ne viața cu dragostea, înțelepciunea și forța voastră. Ziua de 8 Martie a fost și va fi un prilej minunat de a celebra aceste calități remarcabile și de a vă arăta recunoștința noastră pentru tot ceea ce faceți.

  În semn de apreciere și respect, am avut plăcerea de a împărți câte o floare doamnelor din comuna noastră. Acest gest simbolic este o mică dovadă a admirației și recunoștinței pe care le avem față de voi, pentru tot ceea ce reprezentați în comunitatea noastră.

  De asemenea, vreau să îmi exprim cea mai profundă recunoștință pentru participarea voastră la petrecerea organizată la căminul cultural cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Prezența și entuziasmul vostru au contribuit semnificativ la succesul acestui eveniment, aducând un val de bucurie și culoare care a însuflețit comunitatea noastră.

  Contribuția voastră la dezvoltarea și bunăstarea comunei Gruiu nu trece neobservată. Fie că este vorba de activitatea profesională, implicarea în diverse proiecte comunitare sau suportul acordat familiilor și prietenilor, eforturile voastre sunt esențiale pentru progresul și armonia comunității noastre.

  În numele întregii echipe, vă mulțumesc din nou pentru tot ceea ce faceți și vă doresc să aveți parte de un an plin de realizări, sănătate și fericire. Să rămâneți mereu la fel de puternice, inspirate și iubitoare, contribuind în continuare la crearea unui mediu cald și primitor pentru noi toți. La Mulţi Ani, dragi doamne şi domnişoare, să aveţi o primăvară frumoasă şi un an plin de bucurii”, a transmis primarul comunei Gruiu, Ion Samoilă.

  Foto: Primăria Gruiu

  Comentariile sunt închise.