Ziua Femeii, celebrată şi la Dragomireşti Vale. Primarul Gheorghe Socol împreună cu mai mulţi colegi de-ai săi au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit pe stradă, vineri, 8 martie.

„Astăzi, de 8 Martie, celebrăm feminitatea și le onorăm pe cele care dețin resursele inepuizabile și creativitatea de a modela, cu constanță, o lume mai frumoasă, mai colorată și mai echitabilă.

Mame, soții, fiice, colege sau prietene – sunteți surse permanente de inspirație pentru cei din jurul vostru, atât prin determinarea, răbdarea și rafinamentul cu care faceți față provocărilor zilnice, dar și prin grația, inteligența și compasiunea cu care reușiți să aduceți schimbări benefice în familiile și în societatea în care trăiți.

Dragi doamne și domnișoare, vă mulțumesc pentru toată contribuția dumneavoastră, vă transmit, cu căldura, „La mulți ani!” și vă doresc, cu sinceritate, ca tot binele pe care îl faceți să vi se întoarcă înzecit!

O primăvară minunată tuturor, cu respect, iubire și prețuire din partea celor din jur!”, a transmis primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

Foto: Primăria Dragomireşti Vale

Comentariile sunt închise.