Primarul comunei Gruiu, Samoilă Ion, a lansat o invitaţie către toate doamnele şi domnişoarele din comună pentru a veni, pe 8 Martie, la Căminul Cultural din localitate, la un spectacol organizat special pentru ele.

„Cu bucurie și entuziasm, vă invit să sărbătoriți Ziua Internațională a Femeii într-un mod special și plin de culoare! În data de 8 Martie, la Căminul Cultural „Ștefan Iordache”, începând cu ora 14:00, vă aștept la o festivitate dedicată fiecărei femei din comunitatea noastră dragă. Iată ce vă pregătim pentru acest eveniment deosebit: prezentatorul Andrei Ștefănescu de la Antena Stars va fi gazda acestei serbări pline de farmec. Vom avea parte de o sonorizare impresionantă de 5000W, o scenă încântătoare, lumini magice și un DJ care va asigura atmosfera de neuitat. Vor încânta inimile noastre cu talentul lor ansamblul muzical de copii „Gruianca” și formația vocal-instrumentală Stejarii Ilfoveni. De asemenea, vom avea parte de momente deosebite oferite trupa Alb-Negru, solista Roxana Nemeș și Formația Generic cu Dan Ciotoi. Transportul și montajul echipamentului vor fi asigurate pentru a ne asigura că totul decurge perfect și fără griji.

Sărbătorim împreună feminitatea, puterea și frumusețea fiecărei femei din comuna noastră. Vă aștept cu drag să ne bucurăm împreună de această zi specială!”, a transmis primarul comunei Gruiu, Samoilă Ion.

Comentariile sunt închise.