Primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, a anunţat, pe 19 februarie, că, pe lângă bugetul local, echipa pe care o conduce a căutat şi găsit şi alte surse de finanţare.

    „Vă spuneam recent că, anul acesta, vom avea un buget record alocat investițiilor, cu 42% mai mare față de anul trecut, pentru proiectele finanțate din bugetul local. Însă, asta nu înseamnă că ne oprim aici. Pe lângă bugetul local, am căutat întotdeauna și alte surse de finanțare și, după cum bine știți, foarte multe dintre proiectele aflate în curs de implementare sunt finanțate din fonduri externe.

    Proiectul implementat de Apă-Canal Ilfov acoperea aproximativ 70% din străzile orașului. Astăzi, sunt bucuros să vă anunț că am obținut o nouă finanțare pentru extinderea sistemelor de apă și canalizare pentru alte 37 de străzi din orașul Bragadiru, 7,4 km de rețele de apă potabilă și 6,4 km de rețele de canalizare, o finanțare în valoare de 12,203,172.34 lei, asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență”, a anunţat Gabriel Lupulesc.

    Conform sursei citate, în plus, loturile 3-4, aflate în curs de aprobare, vor include lucrări similare pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare pe încă 22 de străzi și va îmbunătăți semnificativ atât infrastructura, cât și calitatea vieții în Bragadiru.

    Comentariile sunt închise.