Primăria Mogoşoaia a organizat, pe 8 februarie, o întâlnire între reprezentanţi ai celor care locuiesc în zona Livadă şi cei responsabili cu lucrările de introducere a reţelelor de apă şi canalizare. Viceprimarul Florin Covaci a declarat că discuţiile au fost constructive şi că au fost identificate soluţii la problemele reclamate de locuitorii zonei menţionate.

    „Astăzi am avut o întâlnire constructivă cu locuitorii din zona Livadă, dar și cu reprezentanții Apă Canal Ilfov, constructorii și proiectanții care execută lucrările de mărire a infrastructurii. Am intermediat această întâlnire dintre cetățeni și responsabilii lucrărilor din zonă pentru a găsi soluții și pentru a avea un dialog constructiv despre problemele oamenilor care locuiesc aici.

    Pe parcursul discuțiilor, s-au înaintat propuneri și pot spune că s-au ivit și soluții la problemele ridicate.

    Rămânem aproape, în dialog și suntem încrezători că vom termina cu bine și cât mai repede această etapă. Este o investiție de amploare, un proiect foarte mare, iar odată cu finalizarea lui, locuitorii din Livadă vor avea acces la rețeaua de apă și canal!”, a transmis viceprimarul comunei Mogoşoaia, Florin Covaci.

    Foto: Primăria Mogoşoaia

    Comentariile sunt închise.