Continuă implementarea unuia dintre cele mai importante proiecte în ceea ce priveşte sistemul educaţional din Berceni. Construirea noii şcoli din localitate este o investiţie mult-aşteptată de către cetăţeni şi reprezintă un proiect de suflet pentru primarul Gheorghe Covrigea. Edilul a venit cu veşti bune, pe 2 februarie.

  „Am bucuria să vă informez că lucrările la noul proiect de școală se desfășoară într-un ritm alert, ținând cont de importanța și necesitatea acestui obiectiv. Astăzi am marcat un moment semnificativ – s-a turnat betonul pentru grinzi și placa peste etajul 1. De luni, vom demara lucrările pentru realizarea stâlpilor necesari pentru etajul 2, acesta fiind ultimul etaj pentru finalizarea structurii de rezistență a noii școli nr. 1 Berceni”, a spus Gheorghe Covrigea.

  Potrivit sursei citate, din discuțiile avute cu constructorul, chiar dacă termenul de execuție este luna aprilie 2025, sunt promisiuni ferme că lucrările vor fi finalizate în timp util, înainte de începerea anului școlar 2024-2025.

  „Astfel, elevii noștri vor putea beneficia de o școală nouă și modernă. Reamintim că proiectul cuprinde un număr de 15 săli, configurate conform standardelor europene, pentru a asigura un mediu optim pentru desfășurarea procesului de învățământ. Suntem dedicați să oferim copiilor noștri facilități educaționale de calitate, iar acest proiect reprezintă un pas semnificativ în această direcție.

  Vă mulțumesc pentru susținere și răbdare în timpul acestui proces important pentru comunitatea noastră. Vom continua să vă ținem la curent cu fiecare etapă a lucrărilor și suntem deschiși la întrebări și sugestii”, a precizat primarul Gheorghe Covrigea.

  Foto: Primăria Berceni

  Comentariile sunt închise.