Primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, a anunţat, pe 30 ianuarie, că şi anul acesta bugetul localităţii menţionate va fi direcţionat, în cea mai mare parte, către realizarea de investiţii în toate domeniile de activitate.

    „Încă din primele zile ale acestui an, am lucrat împreună cu colegii din administrația locală și consilierii locali la proiectul de buget pentru anul 2024. Acest buget va fi direcționat, în cea mai mare parte, către realizarea de investiții, aspect pe care l-am considerat încă de la început una dintre cele mai importante responsabilități ale mele ca primar. Astfel, în anul 2024 vom avea un buget record alocat investițiilor, respectiv 62.496.000 lei, ceea ce reprezintă o creștere cu aproximativ 42% față de anul trecut. În plus, cheltuielile de funcționare, cum ar fi cele de personal, cu materiale gospodărești sau alte tipuri de cheltuieli, scad cu aproximativ 14% față de anul precedent”, a spus Gabriel Lupulescu.

    Potrivit sursei citate, şi în acest an, o mare parte din buget va fi alocată dezvoltării infrastructurii școlare și dotării unităților de învățământ, modernizării drumurilor publice, amenajării spațiilor verzi și zonelor de recreere, creșterii eficienței energetice a clădirilor publice, modernizării iluminatului public și inclusiv achiziționării unor insule ecologice digitale în orașul Bragadiru pentru colectarea deșeurilor menajere.

    „Fiecare leu econimisit ne va ajuta să dezvoltăm un nou proiect în beneficiul oamenilor și al comunității. În acest an, așa cum puteți observa, în orașul nostru vor fi investite sume record. Și tocmai pentru a vă informa cât mai bine și pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să cunoască exact în ce proiecte sunt investiți acești bani, vă voi ține constant la curent privind progresul și stadiul proiectelor”, a anunţat primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

    Foto: Primăria Bragadiru

    Comentariile sunt închise.