Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov anunţă că, în doar 5 luni, 627 de copii s-au alăturat programului de nutriţie şi sport „Vreau să cresc sănătos”.

  „Astăzi(18 ianuariei. n.r.), proiectul a ajuns în școlile din Pantelimon, Cernica și Dobroești, unde 80 de copii au participat la primele lecții, susținute de antrenori și nutriționiști.  Au format echipe în sala de sport și s-au bucurat de orele de mișcare petrecute împreună. Cum au ajuns aici? Procedura este simplă – copiii se înscriu pe o platformă special construită pentru acest proiect, apoi, specialiștii le stabilesc un plan personalizat de alimentație și sport, antrenamente cu o frecvență de 3 ori pe săptămână, evaluare psihologică, ateliere de nutriție și psihologie”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

  Proiectul „Vreau să cresc sănătos” este coordonat de către Consiliul Judetean Ilfov în parteneriat cu „Academia de Sport și Nutriție Alexander Florescu” și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov.

  Conform sursei citate, programul are la bază trei etape esențiale – informarea, conștientizarea și educația – implementate în școli, cu scopul de a combate obezitatea în rândul tinerilor.

  Pentru a-i încuraja să se înscrie, în cadrul sesiunilor de antrenament au participat, până acum, sportivi de performanță precum Giani Kiriță, Ionel Dănciulescu.

  PLATFORMA „VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS” – http://www.vreausacrescsanatoscj.ro/

  Mai multe imagini, AICI

  Comentariile sunt închise.