Un adolescent în vârstă de 17 ani i-a luat cu forţa banii unui alt băiat, de 16 ani, în timp ce aceştia se aflau într-un mall din Blejoi, judeţul Prahova. Incidentul a avut loc pe 14 ianuarie iar poliţiştii l-au identificat pe hoţ.

    „La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 21.45, polițiștii au fost sesizați în mod direct, de către un tânăr de 16 ani, cu privire la faptul că ar fi fost deposedat de o sumă de bani. Din verificări, s-a stabilit faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din comuna Blejoi, un alt tânăr de 17 ani s-ar fi apropiat de el întrebându-l dacă are bani asupra sa. Tânărul de 16 ani a negat, iar bănuitul i-ar fi verificat conținutul buzunarelor, scoțând portofelul și luând 300 de lei din acesta, ulterior, restituindu-i-l. Ulterior, în urma discuțiilor purtate între cei doi tineri, împreună cu unchiul tânărului de 16 ani, banii au fost recuperați în totalitate”, a transmis Poliţia Prahova.

    Suspectul a fost depistat şi reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

    Comentariile sunt închise.