Un bărbat în vârstă de 47 de ani din judeţul Olt a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că şi-a omorât în bătaie mama, în vârstă de 91 de ani. Bărbatul a recunoscut fapta.

  Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Verguleasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din comuna Sâmbureşti, se află o persoană decedată.

  “La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Verguleasa, care a identificat trupul unei femei, în vârstă de 91 de ani, din comuna Sâmbureşti, care prezenta leziuni la nivelul capului, trunchiului şi membrelor”, a transmis Poliţia Olt.

  Oamenii legii l-au identificat pe principalul suspect în acest caz, un bărbat de 47 de ani, din localitate.

  Conform reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, bărbatul a recunoscut comiterea faptei şi a povestit anchetatorilor că a lovit-o pe mama sa cu palmele la nivelul cefei şi obrazului şi cu pumnii la nivelul coastelor. Procurorii au precizat că moartea femeii a fost violentă.

  Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor şi va fi prezentat miercuri Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  Comentariile sunt închise.