Eveniment deosebit, în satul Ţegheş, comuna Domneşti, pe 8 ianuarie. În prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, a fost deschisă cea mai nouă grădiniţă construită printr-un proiect al Primăriei conduse de Ioan Adrian Ghiţă.

  „Bunul Dumnezeu ne-a îngăduit să ne aflăm astăzi împreună aici, într-un moment important pentru comunitatea și localitatea noastră, și anume deschiderea noii grădinițe din satul Țegheș. Am început lucrările la această nouă grădiniță în luna septembrie 2022, iar astăzi, puțin peste un an mai târziu, și-a deschis porțile. Ne-am dorit cele mai bune condiții pentru copiii noștri și, astfel, am construit această grădiniță de tip P+2E, desfășurată pe o suprafață de 1000 mp, dotată la standarde europene”, a spus primarul Adrian Ghiţă.

  Grădiniţa are o capacitate de opt grupe, are baie și grup sanitar dotat cu duș pentru fiecare clasă, spații administrative, igienico-sanitare și tehnice, un cabinet medical cu izolator, o zonă de oficiu cu servire a hranei, loc de joacă, alei de acces, platforme, spații verzi, dotări și echipamente moderne, fiind luate toate măsurile de igienă (auditivă, a apei, a aerului, etc), dar au fost montate şi panouri solare.

  „După cum știți, educația copiilor și investițiile în educația lor au fost, sunt și vor rămâne o prioritate pentru mine, pentru că noi suntem responsabili de generațiile următoare să crească frumos, sănătos și să le asigurăm toate condițiile necesare dezvoltării lor. Mă bucură faptul că domnul Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, este în asentimentul nostru, întrucât ne-a oferit sprijin de fiecare dată și îi mulțumesc încă o dată, și pe această cale, pentru tot ajutorul dat! De asemenea, și domnul Ștefan Rădulescu – vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov ne este alături de fiecare dată. Nu degeaba vă spun mereu că Dumnezeu lucrează prin oameni”, a precizat primarul Adrian Ghiţă.

  Edilul le-a mulţumit, totodată, colegilor din echipa Primăriei Domneşti.

  „Zamfir Daniel Tudorel – administrator public, Ștefan Costel – viceprimar, Racoviță Florin și Barbu Florin, întregii echipe de consilieri locali, Violetei Baba – șef achiziții publice, Popa Dana Marta – inspector, Adriana Stoica – inspector școlar general ISJ Ilfov, Rada Dumitru – inspector școlar management instituțional, Dumitru Corina Ileana – inspector școlar învățământ primar, dar şi directorului unităților de învățământ, Ștefan Ionela Liliana, precum și cadrelor didactice.

  Le mulţumesc tuturor şi Dumnezeu să ne ajute să mai construim și alte clădiri pentru învățământ!”, a mai spus primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă.

  Foto: Primăria Domneşti

  Comentariile sunt închise.