O femeie de 36 de ani din Craiova a fost reţinută, la finalul săptămânii trecute, fiind acuzată că i-ar fi furat tatălui vitreg peste 23.000 de euro şi bijuterii din casa bărbatului. Femeia este fiica iubitei bărbatului care are 76 de ani.

    „În cursul zilei de 4 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 76 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de aproximativ 23.400 de euro și mai multe bijuterii.

    În urma activităților informativ-operative desfășurate, a fost identificată o femeie de 36 de ani din municipiul Craiova. Aceasta este bănuită că, prin folosirea unei chei potrivite, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate de unde ar fi sustras banii și bijuteriile”, au anunţat cei de la Poliţia Dolj.

    Conform sursei citate, pe 6 ianuarie, au fost puse în executare patru mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Craiova și comuna Cerăt. Oamenii legii au găsit suma de 22.400 de euro și 1.143 de lei, dar și bijuteriile din aur. Banii și bijuteriile au fost restituite persoanei vătămate.

    Sâmbătă, 6 ianuarie, femeia a fost dusă la audieri şi a fost reţinută 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

    Comentariile sunt închise.