Elevii Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Corneliu” din Domneşti au desfăşurat, pe 20 decembrie, cea de-a II-a ediţie a Târgului Caritabil de Crăciun „Din suflet pentru suflet”. Evenimentul a avut drept scop sprijinirea Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”, în cadrul campaniei „Noi facem un spital”.

    „Copiii l-au așteptat și l-au încântat pe Moșul cu diverse momente artistice, decorațiuni, preparate de sezon, gogoși, clătite și alte bunătăți. Multe dintre produsele de la stand au fost pregătite chiar de copii, fiind puse de aceștia la vânzare pentru a contribui la construcția unei noi secții noi de oncologie, la fel ca anul trecut. Dar din dar, se face rai! Și mă bucură faptul că acești copii învață de mici ce înseamnă omenia, să ajuți și să fii implicat, iar pentru asta îi felicit pe părinții micuților, dar și pe cadrele didactice și doamna directoare, Ştefan Ionela Liliana!

    În semn de apreciere, Moșul le-a oferit micuților câte un cadou din partea Primăriei. Alaltăieri au primit preșcolarii, iar ieri școlarii. Să fiți binecuvântați, dragii mei, iar Dumnezeu să vă răsplătească înzecit pentru gestul de ieri!”, a transmis, pe 21 decembrie, primarul comunei Domneşti, Ghiţă Adrian.

    Foto: Primăria Domneşti

    Comentariile sunt închise.