Reprezentanţii Primăriei Afumaţi au anunţat că au fost finalizate lucrările pe strada Daciei, acolo unde au fost amenajate trotuare şi podeţe de acces.

    „Aceste lucrări sunt menite să sporească siguranţa circulaţiei rutiere şi pietonale, prin amenajarea de trotuare şi podeţe de acces, cât şi eliminarea pericolului de inundare a gospodăriilor, atunci când plouă abundent, prin amenajarea de şanţuri betonate cu rigole. Strada beneficiază de o pantă naturală ce permite colectarea apelor pluviale de la Drumul Judeţean 100(Afumaţi-Ştefăneşti) şi de pe străzile Negropontes, Decebal şi Dimitrie Cantemir către Raul Pasărea din Zona Piua”, au transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Potrivit sursei citate, toate străzile cu asemenea poziţionare vor fi modernizate în acelaşi fel.

    „Lucrarea a fost anunţată de primarul Gabriel Dumănică, la Zilele Comunei Afumaţi, ediţia a XV-a, şi face parte din cele circa 60 de proiecte cu finanţare din fonduri europene, guvernamentale, judeţene, dar şi din bugetul local al comunei Afumaţi, care vor fi finalizate în următorii 3 ani. Strada va fi amenajată şi peisagistic, prin plantare, în aliniament stradal, de arbori decorativi floriferi. Lucrarea a fost una necesară, având în vedere că strada este intens circulată, făcând legătura cu DJ 11(şoseaua Ştefăneşti), fiind un drum de acces spre Şcoala nr. 2, dar şi spre DN 2 pentru locuitorii din această zonă a comunei”, au precizat reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Foto: Primăria Afumaţi

    Comentariile sunt închise.