Moş Crăciun le-a făcut, pe 21 decembrie, o supriză princhindeilor de la Grădiniţa „Chiţ-Chiţ” din Gruiu.

  „Astăzi, Moș Crăciun a sosit într-un mod deosebit la Grădinița „Chiț-Chiț” din Gruiu – cu caleașca lui fermecată – aducând bucurie și daruri pentru cei mici!

  A fost cu adevărat un moment magic, când chipurile zâmbitoare și ochii strălucitori ai copiilor ne-au încălzit inimile. Suntem mândri că am putut să-i facem pe cei mici atât de fericiți, oferindu-le ocazia să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Această vizită specială ne-a reamintit despre spiritul comunității noastre și despre bucuria de a dărui și de a împărtăși. Vrem să-i mulțumim lui Moș Crăciun pentru că a ales să petreacă timpul cu noi și pentru că a adus magia sărbătorilor în inimile copiilor noștri”, a transmis primarul comunei Gruiu, Samoilă Ion.

  Edilul a precizat că ziua s-a încheiat cu speranța că spiritul Crăciunului va dăinui în inimile noastre pe tot parcursul anului.

  „Continuăm să fim uniți, să avem grijă unii de alții și să facem din comuna noastră Gruiu un loc minunat în care să trăim și să creștem”, a mai spus primarul din Gruiu, Samoilă Ion.

  Foto: Primăria Gruiu

  Comentariile sunt închise.