Un bărbat în vârstă de 43 de ani a ajuns la spital în stare gravă, în urma unei altercaţii, după ce a fost înjunghiat în mod repetat de un tânăr. În scandal au fost implicaţi mai mulţi tineri. Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut, în acest caz.

    „Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi de către un bărbat de 32 de ani, din comuna Leu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla cu fratele său, de 43 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din comună, ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia fratele său ar fi fost înjunghiat. La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, bărbatul de 43 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că între cei doi fraţi, pe de-o parte, şi alţi trei tineri de 19, 22 şi 31 de ani, de cealaltă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan, conflict în urma căruia tânărul de 31 ani l-ar fi lovit, în repetate rânduri pe bărbatul de 43 de ani cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona abdominală, cel din urmă necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, au precizat poliţiştii doljeni.

    Conform sursei menţionate, medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Craiova a concluzionat că leziunile traumatice suferite de victimă i-au pus în primejdie viaţa.

    Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

    Comentariile sunt închise.