Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a anunţat că, pe 15 decembrie, sala mare a Clubului Sportiv Concordia Chiajna a găzduit un spectacol special pentru copiii şi tinerii din comună, organizat cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

    „Pentru chiejneni, ca de altfel, pentru toți românii, sărbătorile de iarnă înseamnă magie, generozitate și momente unice. Ieri, 15 decembrie, în sala mare a Clubului Sportiv Concordia Chiajna, poveștile au prins viață în ochii privitorilor, mirosul de brad și momentele magice au fost create cu ajutorul accesoriilor, decorațiunilor de basm și nu în ultimul rând cu invitații lui Moș Crăciun: Magitot, ⁠Coloricii și ⁠Haiducii lu’ 7 cai. Elevii de la unitățile de învățământ de pe teritoriul comunei noastre și juniorii Clubului Sportiv Concordia Chiajna, au avut parte de o seară magică cu întâlniri memorabile și experiențe inedite, pe măsura nerăbdării cu care l-au așteptat pe Moș Crăciun”, a spus Mircea Minea.

    Primarul din Chiajna a mai declarat că spiridușii Moșului le-au împărțit daruri tuturor copiilor aflați la eveniment şi au fost premiaţi doi mari campioni din localitate.

    Este vorba despre Alina Dumitru – pentru rezultate remarcabile pe plan național și internațional, în domeniul sportului- şi Pavel Ciurea – pentru rezultate remarcabile pe plan național și internațional în domeniul matematicii. Evenimentul a fost unul grandios, în care momentele unice și pline de magie au dat conturul unei seri care va ramâne mult timp în ochii și sufletul celor prezenți”, a subliniat primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

    Foto: Primăria Chiajna

    Comentariile sunt închise.