Caz şocant în Capitală. Un bărbat, în vârstă de 72 de ani, a ucis o fată de 25 de ani, însărcinată, pentru că o bănuia că ar fi furat de la firma fiicei lui. Bătrânu s-a predat la Poliţie.

    „La data de 07 decembrie 2023, în jurul orei 10.15, la Secția 12 Poliție s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuințe, din Sectorul 5. De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv. Din primele informații s-a stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător. În vederea verificării acestei informații, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 13 Poliție, bărbatul fiind în custodia acestora”, a transmis Poliţia Capitalei.

    Conform sursei citate, acela a fost momentul când a fost solicitat și un echipaj de prim-ajutor, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din păcate, pentru femeia înjughiată a fost prea târziu.

    „Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar ulterior procedurilor specifice, efectuate de către echipajul medical, a fost declarat decesul persoanei vătămate. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, au precizat poliţiştii bucureşteni.

    Presa naţională notează că femeia ar fi fost însărcinată în luna a 4-a.

    Comentariile sunt închise.