Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov au transmis, recent, un comunicat de presă prin intermediul căruia anunţă că judeţul Ilfov devine, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, sediul Ambasadei lui Moș Crăciun.

  “Vă invităm sa fiți protagoniștii celei mai frumoase povești de Crăciun!

  Consiliul Județean Ilfov si Primăria Mogoșoaia, alături de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Ilfov, vă invită să fiți alături, anul acesta, la sărbătoarea Crăciunului din județul nostru.

  În perioada magică dintre 6 decembrie 2023 și 7 ianuarie 2024, Parcul Mogoșoaia devine centrul de comandă al lui Moș Crăciun.

  În cea dintâi seară, suntem pregătiți să îl primim cu tot dragul chiar pe Moș Crăciun. Își va face apariția pe aleea plină de luminițe din Parcul Mogoșoaia, cu o caleașcă plină de cadouri și surprize muzicale.

  Anul acesta vom avea sărbători de neuitat în Ilfov. Artiști și păstrători ai datinelor precum Fuego, Taraful Ilfovului, Doina Ilfovului, Cristina Manoliu și Sunetul Muzicii, dar și alți interpreți vor încălzi atmosfera și ne vor aduce spiritul Crăciunului în suflete.

  Fiți parte din povestea de Crăciun a Ilfovului!”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

  Video, AICI

  Comentariile sunt închise.