De 1 Decembrie, şi primarul comunei Domneşti, Ioan Adrian Ghiţă, a transmis urările şi gândurile sale, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

  „De ziua ta, România mea, îți doresc să devii cea mai bună versiune a ta și mai stabilă. La ce vremuri dificile s-au răsfrânt asupra noastră, am încredere în forțele tale, dar mai ales în ale noastre și în Bunul Dumnezeu, că vom trece cu bine împreună. Am trecut noi prin altele și mai grele.

  De ziua ta, România noastră, îți doresc ca noi să fim mai buni unii cu alții, să ne ajutăm reciproc, să lăsăm răutățile deoparte, căci stăm toți sub acoperișul aceleași țări. Să învățăm ce înseamnă iubirea față de semenii noștri, să ne respectăm, dar să ne întindem și o mână de ajutor la nevoie.

  De ziua ta, îți mai doresc să continui să scoți de pe băncile facultăților cei mai buni medici, profesori, ingineri, economiști, ITsti, etc., cărora să le creezi condiții și oportunități de muncă la standarde europene în care să lucreze. Și nu numai lor, ci tuturor, indiferent de meserie. Știu că poți și că ai nevoie de ei.

  De ziua ta, România, fie ca oamenii puternici să se unească și să găsească cele mai bune soluții pentru dezvoltarea ta, astfel încât românii noștri plecați la muncă în străinătate, să se întoarcă acasă. Nicăieri nu-i mai bine ca acasă!

  De ziua noastră, hai să dăm mână cu mână cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească! La Mulţi Ani, România, să fii binecuvântată!”, a transmis primarul comunei Domneşti, Ioan Adrian Ghiţă.

  Comentariile sunt închise.