Siguranţa copiilor primează, la Berceni, astfel că Primăria condusă de Gheorghe Covrigea ia măsuri în acest sens. Edilul a anunţat, pe 14 noiembrie, că au fost demarate lucrările de trasare a trecerilor de pietoni din preajma unităţilor de învăţământ.

  „Am vești bune pentru comunitatea noastră! În continuarea angajamentului nostru pentru siguranța copiilor și a pietonilor, suntem bucuroși să vă informăm că s-au demarat lucrări de trasare a trecerilor de pietoni și de semnalizare a acestora în jurul școlilor și grădinițelor din localitate.

  Aceste măsuri au fost implementate cu gândul la protejarea celor mici și la îmbunătățirea siguranței pe drumurile noastre. Ne preocupă să asigurăm condiții optime pentru traversarea în siguranță a străzilor, în special în zonele cu trafic intens din proximitatea unităților de învățământ.

  Vă îndemnăm să fiți atenți la semnalizările și la trecerile de pietoni nou-create și să le respectați, contribuind astfel la crearea unui mediu mai sigur pentru toți membrii comunității noastre.

  Apreciem sprijinul și înțelegerea dumneavoastră în această inițiativă, iar ca întotdeauna, suntem deschiși la sugestii și la dialog pentru a face comuna noastră un loc mai bun pentru toți”, a transmis primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

  Foto: Primăria Berceni

  Comentariile sunt închise.