Sănătatea copiilor noştri este prioritară, iar o dezvoltare armonioasă a lor poate fi realizată mai ales prin sport. Autorităţile locale din comuna Afumaţi investesc, de altfel, în tot ceea ce înseamnă educaţia copiilor şi tinerilor din comună, dar, la fel de importante sunt şi proiectele ce vizează activitatea sportivă.

  Reprezentanţii Primăriei conduse de Gabriel Dumănică au anunţat, pe 12 noiembrie, că au început lucrările de execuţie a unui nou teren sintetic multifuncţional cu nocturnă.

  „Situat în cartierul de tineret(zona Deal-Skate Park), acesta vine ca o completare a parcului deja amenajat în această zonă, creând, astfel, un nou spaţiu excelent în care cei mici, dar şi cei mari, vor putea să facă mişcare în aer liber, în condiţii sigure şi moderne. Primarul Gabriel Dumănică a iniţiat acest proiect pentru ca cetăţenii din această zonă a comunei să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze cu copiii la celelalte locaţii existente, având în vedere traficul rutier tot mai aglomerat de pe Drumul Naţional 2”, au transmis reprezentanţii autorităţilor locale.

  Conform sursei citate, Primăria Afumaţi îşi propune să crească suprafaţa spaţiilor de agrement şi de relaxare din localitate, echilibrate pe zone ale comunei, pe baza indicatorilor de densitate a populaţiei şi în funcţie de terenurile pe care Primăria şi Consiliul Local de deţin în proprietate.

  „Aceste lucrări fac parte din cele circa 60 de proiecte cu finanţare din fonduri europene, guvernamentale, judeţene, dar şi din bugetul local al comunei Afumaţi, care vor fi finalizate în următorii 3 ani”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

  Foto: Primăria Afumaţi

  Comentariile sunt închise.