Primăria Craiova anunţă că renumitul Târg de Crăciun din municipiu îşi va deschide porţile, vineri, 17 noiembrie. Târgul va fi deschis până pe 2 ianuarie şi se desfăşoară în patru zone: Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul

    „Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii, pe care o vom regăsi în Piața Mihai Viteazul, unde totul este decorat până la cele mai mici detalii în culori alb-turcoaz. Anul acesta va fi un târg de poveste, avem foarte multe noutăți pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori și figurine diferite – pe tematica din piața respectivă. Tot la Craiova a fost montată cea mai mare roată care poate fi văzută anul acesta în România. Are 40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda. Așa că invităm pe toată lumea vineri, 17 noiembrie, ora 18.30, să vină la Craiova şi să aprindem împreună cele două milioane de luminiţe de la unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

    La târg vor veni peste 70 de comerciaţi din toată ţara cu tot felul de produse tradiţionale, dar şi cu obiecte specifice Crăciunului.

    Târgul de Crăciun din Craiova a fost premiat, la nivel European, de trei ori consecutiv.

    Comentariile sunt închise.