În comuna Jilava, se desfăşoară, în prezent, un amplu program ce cuprinde lucrări în mai multe domenii. Astfel, sunt în plină desfăşurare lucrări de infrastructură rutieră, edilitare, dar şi cele privind extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Aşa cum a promis, primarul Elefterie Ilie Petre este, permanent, în teren pentru a verifica atât stadiul investiţiilor, dar şi modul în care acestea se derulează. Edilul stă de vorbă cu toţi locuitorii din zonă, discută cu aceştia despre problemele apărute şi încearcă, împreună, să găsească cele mai bune soluţii. Pentru că asta înseamnă o administraţie implicată, cu un primar gospodar şi căruia îi pasă de comunitatea sa.

    Pe 10 noiembrie, edilul a fost în Cartierul Arteca-Tăbăcărie. „Am mers astăzi pe teren să verific stadiul lucrărilor din cartierul Arteca- Tăbăcărie. Mai este de lucru la acest proiect, apar situații neprevăzute, însă vom cauta cea mai bună soluție. Pe această cale, vă anunț că duminică, 19 noiembrie, ora 13.00, vin să stau de vorbă cu locuitorii din cartierul Arteca- Tăbăcărie despre stadiul proiectului pe care-l desfășurăm în zonă”, a declarat primarul comunei Jilava, Elefterie Ilie Petre.

    În cartierul menţionat se lucrează atât la reţelele de apă şi canalizare, cât şi la reamenajarea întregii zone, cu noi locuri de parcare şi spaţii verzi.

    Comentariile sunt închise.