Elevii din Snagov au participat, în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”, la o serie de activităţi interesante, alături de dascălii lor care au reuşit, şi anul acesta, să facă din acest eveniment unul memorabil şi în cadrul căruia copiii să înveţe, dar să se şi distreze.

    Una dintre acţiunile la care au participat elevii clasei a II-a de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Snagov a fost vizitarea Primăriei din comună, pe 9 noiembrie.

    Micuţii au fost întâmpinaţi chiar de primarul Anghel Mihai care le-a explicat, pe înţelesul lor, ce presupune activitatea din administraţia publică. Elevii au fost atenţi şi încântaţi că au avut ocazia să afle ce fac, de fapt, autorităţile locale. Iar la Snagov, vorbim despre foarte multe proiecte finalizate, demarate sau în punctul de a fi implementate, în toate domeniile de activitate.

    „Plini de curiozitate și de energie, elevii clasei a II-a de la Liceul Teoretic ‘Mihail Kogălniceanu’ din Snagov au adus astăzi un suflu nou în cadrul instituției noastre. Însoțiți de profesoara Anca Tihan, în cadrul programului ‘Școala Altfel’, aceștia au fost dornici să pună întrebări și să descopere modul în care funcționează Primăria”, a spus, la finalul acţiunii, primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    Foto: Primăria Snagov

    Comentariile sunt închise.