Un bărbat de 64 de ani a fost arestat preventiv, după ce a fost prins furând motorină dintr-un camion aflat parcat într-o staţie de alimentare pe A1 Piteşti-Bucureşti. Potrivit Poliţie Dâmboviţa, când a fost surprins în timp ce fura motorina, bărbatul a fugit, iar oamenii legi au tras trei focuri de avertisment.

    „La data de 7 noiembrie a.c., o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti şi un jandarm a surprins în flagrant-delict o persoană care ar fi sustras motorină dintr-un autocamion parcat într-o staţie de alimentare cu combustibil, pe raza comunei Ulieşti, pe Autostrada A1, sensul de mers Piteşti către Bucureşti. La vederea poliţiştilor, persoana respectivă ar fi fugit, moment în care agentul de poliţie a executat trei focuri de armă în plan vertical cu armamentul din dotare, reuşind să fie prins şi identificat un bărbat de 64 de ani, din Mănăstioara”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.

    Potrivit sursei citate, bărbatul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri.

    „În cauză, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Petreşti, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în comuna Ulieşti. Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 7 noiembrie a.c., bănuitul ar fi sustras 20 de litri de combustibil din rezervorul unui autovehicul. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe parcursul zilei de ieri, 8 noiembrie, a fost prezentat magistraţilor, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au mai anunţat poliţiştii dâmboviţeni.

    Comentariile sunt închise.