Un tânăr de 23 de ani a murit şi o altă fată, de aceeaşi vârstă, a fost rănită, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Ciolpani. În accident a fost implicat un singur autoturism.

    „Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Snagov împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat că, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, după care a întrat în coliziune cu un pom, din afara părţii carosabile”, a transmis Poliţia Ilfov.

    Potrivit sursei citate, la accident s-au deplasat şi pompierii militari care au procedat la descarcerarea celor 2 victime, ambele în vârstă de 23 de ani.

    „Echipajele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul uneia dintre victime, respectiv conducătorul auto, iar pentru pasagera din auto, se procedează la descarcerare. Poliţişti efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a subliniat Poliţia Ilfov.

    Comentariile sunt închise.