Un tânăr în vârstă de 18 ani a intrat în plin într-un grup de trei fete care traversau, regulamentar, pe zebră. Accidentul rutier s-a petrecut noaptea trecută, în oraşul Slatina, chiar în faţa Spitalului Judeţean din oraş. Maşina adolescentului a ricoşat, după impact, într-un buldoexcavator.

    Poliţia Olt transmite că accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:15, pe strada Crișan, din municipiul Slatina, chiar în fața Spitalului de Urgență Slatina.

    “Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Caracal, a accidentat trei pietoni, respectiv trei tinere, în vârstă de 16 ani, care traversau regulamentar strada. După impact, mașina a ricoșat într-un buldoescavator care era oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor. În urma evenimentului rutier, cele trei tinere au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a transmis Poliţia Olt.

    Conform sursei citate, şoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

    Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

    Comentariile sunt închise.