Alături de apă şi canalizare, de şcoli moderne şi dispensare dotate la cele mai înalte standarde, de iluminat public eficient, şi drumurile asfaltate reprezintă o prioritate pentru o administraţie locală care îşi doreşte o comunitate dezvoltată.

    Veştile sunt foarte bune şi pentru locuitorii comunei Ştefăneştii de Jos. Recent, primarul Mircea Gheorghiţă a anunţat că se află în lucru un proiect de reabilitare şi modernizare a mai multor străzi, după ce în zonele respective au fost introduse utilităţile.

    „Se lucrează la un nou proiect de modernizare de străzi din Ștefănești, fiind avizați indicatorii tehnico-economici pentru următoarele străzi: Brașov, Snagov, Olănești, intrarea Snagov şi intrarea Olănești. Aceste străzi necesită modernizare în urma multiplelor lucrări de racordare la utilități și vor avea asfalt nou, trotuare, accesul către proprietăți refăcut, spații verzi, guri de scurgere a apelor, dar și praguri limitatoare de viteză”, a precizat primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Mircea Gheorghiţă.

    Foto: Primăria Ştefăneştii de Jos

    Comentariile sunt închise.